65. Mürekkebi Kurumadan Toplanıyor

Avrasya Yazarlar Birliği Yazarlık Atölyeleri çalışmalarını 65. Mürekkebi Kurumadan Toplantısı ile sürdürüyor.

Atölye çalışmalarını takip edenlerin yakından bildikleri gibi Mürekkebi Kurumadan Toplantıları, atölyelerde yazılan eserlerin yazarları tarafından halkın da katıldığı toplantılarda  okuması ile oluşan bir programdır.

9 Mart günü 65'incisi düzenlenecek olan Mürekkebi Kurumadan Toplantısı ise diğerlerinden farklı özellikler taşıyor.

15. YILLIK EMEK VE SABIRIN BAŞARILI SONUCU

Yazarlık Atölyesi çalışmalarına başlarken yalnızca Ankara'dan katılımcılarımız vardı ama hedefimiz Avrasya Yazarlar Birliği'nin bütün çalışmalarında olduğu gibi Türk Dünyasına ulaşmaktı.

Yazar Osman Çeviksoy koordinatör ve hocalığı, Ataman Kalebozan ve Nurhan Buhan 'ın eğitimciliği ile 15 yıl önceki hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

15 yılda yüzlerce katılımcı, kitap, eser Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan, İran, Kırım, Romanya, Sancak, Batı Trakya, Bosna-Hersek, Kosova, K. Makedonya, Avusturya, Almanya, Hollanda ve İtalya'dan Türkçe edebî eserler veren yazar adaylarımız oldu.

Her Atölyede yeni yazılan eserleri dönem içinde MÜREKEBİ KURUMADAN TOPLANTISI'nda yazarlarımız okuyorlar.

65 . Mürekkebi Kurumadan Toplantımızı düzenliyoruz.

Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Arnavutluk, Kosova, K. Makedonya, Kırım ve Türkiye'den yazarların son eserlerini kendi seslerinden canlı okuyacakları Avrasya Yazarlar Birliği Yazarlık Atölyesi MÜREKEBİ KURUMADAN TOPLANTISI'na sizleri davet etmekten onur duyarız.